Вики, Катя и Невена от новата криминална комедия гостуваха на "Събуди се" и разказаха за малките и големите лъжи в живота и сериала

Катя, Вики и Невена - три от четирите героини в криминалната комедия "Господин Х и морето", бяха представени от актрисите Станислава Николова, Доротея Толева и Ина Добрева в "Събуди се" по NOVA. Първата им обща телевизионна поява разкри романтични тайни от заплетения филмов сюжет, в който един мъж успява да обърне надолу с главата живота на не една, а цели четири жени!

Сериалът започва на 1 март, а ето какво споделиха две от майките в него и тяхната противоположност – учителката Невена. "Много от лицата в сериала са познати от театралната ни сцена, а сега зрителите ще могат да ги видят и на малкия екран. Моята героиня усеща фалша при г-н Х и това изобщо не ѝ харесва", сподели Ина Добрева, която влиза в ролята на принципна, но често праволинейна до скука начална учителка. Ще успее ли г-н X, г-н Симеон Христов или Хамелеона, както е известен героят на Калин Врачански в различните си сюжетни превъплъщения, да я спечели с точно обратното - безпринципност, но и шеговита лекота към уж сериозните теми в живота, предстои да разберем по NOVA.

"Имам чувството, че тенденцията в момента е да се представяме като други и именно затова става въпрос в сериала. Според мен всеки зрител ще припознае себе си в някой от героите, защото всички сме адски различни и интересни“, допълни Доротея Толева, чиято героиня Вики ще покаже, че и в лъжата има сексапил.

"Моята героиня живее зад маската си, избира съпруга си не със сърцето, а с главата си. Но докъде ще я доведе това, ще трябва да гледате сериите!", загадъчно се включи в разговора и Катя, изиграна от Станислава Николова. Нейното семейство е привидно перфектно, но какво ли се крие зад тази фасада?

По време на сериала “Господин X и морето” зрителите ще имат възможността за лична връзка с актьорите. За целта ще бъде създаден специален влог във Vbox7.com, чрез който Вики ще развива истории от сериала. "Моята героиня има влог, в който дава съвети на хората (А всъщност самата има нужда от такива!). Идеята ни е да развием хобито на Виктория, за да създадем допълнителна връзка със зрителите", сподели Доротея в "Събуди се". 

Не пропускайте старта на "Господин X и морето" на 1 март от 20.00 ч. по NOVA.