Коментарът той направи в кулоарите на парламента

В „Атака“ не е ставало дума за номинации за евроизборите, заяви лидерът на партията и председател на групата на патриотите в парламента Волен Сидеров, предаде БГНЕС.

В кулоарите на парламента той коментира възможността „Обединени патриоти“ да се явят заедно на изборите за Европейски парламент, което започва да изглежда все по-невъзможно. „В коалиция досега на европейски избори не сме участвали. Поотделно шансът не е толкова добър, но ако се стигне до това – какво да правим?“, смята Сидеров.

Не е решено дали той ще оглави листата на „Атака“, ако партията се яви самостоятелно. „Коректно е докато не уточним с двамата ми колеги какво правим, да не поставяме въпроса за нови коалиции“, смята той. Сидеров е категоричен, че каквото и да е решението на патриотите, за него най-важното е то да не се отрази върху продължаването на мандата.

Според Сидеров срок за постигане на договорка между патриотите няма как да бъде поставен, а на въпроса дали той би се съгласил да поведе евролистата, ако бъде номиниран, лидерът на „Атака“ отговори, че не знае дали би приел.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.