Гледайте вълнуващата премиера на римейка от 20.00 ч.

Тази вечер от 20.00 ч. NOVA ще предложи истинско приключение с телевизионната премиера на римейка на уестърн класиката от 1960 г. – “Великолепната седморка“. Звездните актьорски имена Дензъл Уошингтън, Крис Прат, Итън Хоук, Винсънт Д‘Онофрио, И Бьонг Хон, Мануел Гарсия Рулфо и Мартин Сенсмайер се събират, за да влязат в ботушите на седмина разбойници и бегълци, които ще се окажат единствената надежда за жителите на малко градче в Дивия запад. Режисьор на лентата е Антоан Фукуа, създал съвременни класики като “Тренировъчен ден” и “Обратен гард”.

Историята ще пренесе зрителите в живота на малкото градче Роуз Крийк, което живее в страх от индустриалеца Бартоломю Боуг. Отчаяните му жители, водени от Ема Кълън, наемат седмина разбойници, бегълци, наемници, ловци на глави и комарджии, които да им помогнат да се защитят - Сам Чизълм, Джош Фарадей, Гуднайт Робичоу, Джак Хорн, Били Рокс, Васкез и Червена жътва. Постепенно седемте спасители на града ще осъзнаят, че се бият за нещо много повече от възнаграждението си.

Актьорите Дензъл Уошингтън и Крис Прат са сред първите избрани. Изборът с коя от ролите да привлече Уошингтън е бил лесен, но Фукуа имал известни съмнения коя от тях е най-подходяща за Крис Прат. В крайна сметка той се превъплъщава в образа на Джош Фарадей. Конят, който той язди във “Великолепната седморка“, е същият от снимките на носителя на шест номинации филм “Боен кон“.

Не пропускайте да станете част от филмовото приключение “Великолепната седморка“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.