Гледайте комедията “Бетовен 4” от 13.00 ч. и романтичната комедия "Кънки с остър връх” от 14.50 ч.

Забавен кино следобед с размяна на местата за героите очаква  зрителите тази събота по NOVA. Най-известният санбернар в света на киното се впуска в нови приключения в комедията “Бетовен 4” днес от 13.00 ч. Този път палавото куче случайно е разменено по време на разходка в парка с Микеланджело – едно послушно изложбено куче от имението “Седжуик”. Семейство Нютън не могат да повярват в преобразяването на Бетовен, докато истинският Бетовен за малко не срутва имението. Дали семейство Нютън ще открие размяната и ще се прибере ли Бетовен вкъщи?

Пред труден избор и смяна на местата се изправя и Ди Би Суини заедно с Мойра Кели в романтичната комедия "Кънки с остър връх” днес от 14.50 ч. по NOVA. Филмът поставя началото на една от най-успешните спортни поредици през последните 20 години. Успехът му се дължи както на актьорската игра на Мойра Кели и Ди Би Суини, така и на добрата режисура на Пол Майкъл Глейзър, който екранизира историята на известния холивудски сценарист Тони Гилрой. Мойра Кели влиза в ролята на Кейт - талантлива фигуристка, която е на прага на провал, след като остава без партньор малко преди зимната олимпиада през 1988 година. След дълго търсене треньорът й се спира на млад състезател по хокей, който обаче няма опит във фигурното пързаляне. Двамата имат коренно различни характери, което води до поредица от спорове по време на напрегнатите ежедневни тренировки. Въпреки разногласията новосформираната двойка уверено се отправя към заветната олимпиада. 

Не пропускайте развръзките в комедията  “Бетовен 4” от 13.00 ч. и романтичната комедия "Кънки с остър връх” от 14.50 ч. днес по NOVA.