„България е тук”, заяви актьорът

Сред звездите, които стъпиха тази вечер на червения килим на "Оскарите"е и българският актьор Димитър Маринов. Той изпълнява солидна роля във филма „Зелената книга”, които получи пет номинации за най-престижните награди в света на киното.

СНИМКИ ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА ТУК

„Чувствам се чудесно”, заяви Маринов пред NOVA. „Но имам и още една изненада”, допълни актьорът и извади от джоба на сакото си българския флаг. „Ако довечера излезем на сцената, ще го развея”, обеща Маринов.

„България винаги е имала място на червения килим”, заяви още актьорът.

Информация: Ясен Дараков

ВСИЧКО ЗА "ОСКАРИТЕ" ЧЕТЕТЕ ТУК

КОЙ ФИЛМ, СПОРЕД ВАС, ЩЕ ГРАБНЕ "ОСКАР"? ГЛАСУВАЙТЕ В АНКЕТАТА НИ ТУК

Най-дългоочакваното и бляскаво събитие във филмовите среди – връчването на наградите "Оскар" за 2019 г., ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 г. след полунощ. Филмовият канал ще излъчва церемонията ексклузивно за България през следващите 3 години. Кои ще са отличените от Американската академия за киноизкуство този път – предстои да разберем съвсем скоро. Освен да станат свидетели на церемонията по KINO NOVA, зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по NOVA. Специалното студио започва в 22.45 ч. по NOVA и продължава от 23.30 ч. по KINO NOVA.

Деветото издание на "Треска за Оскари", превърнала се в емблема на KINO NOVA, ще допълни звездната кино мания. Повече филмови изненади от всякога очакват най-запалените фенове в праймтайма на филмовия канал. От 28 януари кампанията поднася подбрана селекция от премиерни заглавия и абсолютни хитове. 28 вечери с 2 Oскарови филма. И един грандиозен финал на живо. Най-престижната церемония – Наградите "Оскар". Избери "Треска за Оскари“ по KINO NOVA.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.