Битка на неповторими гласове и оригинални образи постави начало на новия сезон

Началото на седми сезон на “Като две капки вода“ бе поставено с уникални гласове и автентични образи. Наградата на първия лайф бе грабната от ТИТА, която влезе в образа на Кристина Агилера с много танци и необходимата за Candyman доза суинг. “Благодаря за възможността да бъда на тази сцена. Много хора само мечтаят да бъдат тук! Изненадана съм от победата“, заяви певицата, която е най-младият участник в шоуто.  

Снимки от Големият старт на "Като две капки вода" може да разгледате ТУК

Вечерта беше открита от Мария Илиева, която се превърна в Анастейша с един големите хитове на 2000-та – I’m outta love. “Шоуто има нужда от такава огромна звезда като теб“, заяви продуцентът на шоуто Маги Халваджиян, който прегърна певицата след изпълнението.

Рекорден брой зрители на старта на новия сезон на "Като две капки вода"

Публиката изгуби контрол с Папи Ханс и едноименното парче на Миро, докато самият изпълнител аплодираше от първите редове. Легендата на рока Лени Кравиц беше представена от Дичо, който поздрави и българските жени, променяйки парчето American woman. “Деси е великолепна певица от класа!“, заяви Мими Николова, която се срещна с изпълнителката преди изпълнението на “Замълчи, замълчи“. Малко по-късно Деси пренесе публика и жури в атмосферата на култовия български филм “Любимец 13“.

Усилията на Милко Калайджиев пребориха орнаментиката в гласа му за образа на Тото Котуньо. Малко преди шоуто големият български певец се раздели с мустаците, които са задължителен елемент от визията му. Петя Буюклиева получи на свой ред комплимент от журито за изключително представяне на зрялата Тина Търнър.

Следващата седмица Дичо ще запее в образа на R Kelly, а Петя Буюклиева ще бъде член на групата Трамвай № 5. Към емблематична група ще се присъедини и Папи Ханс, който ще се включи в Backstreet Boys. Деси Добрева получи песен на ABBA, а Мария Илиева ще се преобрази в Софи Маринова. Милко Калайджиев ще влезе в обувките на Алла Пугачова, а Стефан Илчев получи образа на Мадона. Победителката за вечерта ТИТА ще застане начело на Rainbow. 

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целитъе епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY