Продуцентът на най-успешния български медицински сериал открехна завесите на новия му сезон, който стартира тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

“През всички сезони на “Откраднат живот” се занимаваме с възмездието и гнева, но това, което всички хора търсим, е разказът за любовта. Трудното ежедневие и беднотията ни карат да бъдем гневни.  Но гневът разболява, а любовта лекува. Любовта във всичките ѝ измерения – към мъжа, към жената, към детето, към родителите... Към живота”, смята Евтим Милошев. Продуцентът на най-успешния български медицински сериал открехна завесите на новия му сезон, който стартира тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

“Най-хубавото нещо, което любовта ми е дала, е моят син”, разкри Евтим Милошев.

“Любовта е най-силното нещо, което ни движи и което осмисля живота ни. Много често правим глупости от любов. Не казвам, че от любовта не боли. Новата актриса в “Откраднат живот” – Гергана Стоянова, цитира Оскар Уайлд, като казва, че сърцето е създадено да бъде разбито”, сподели продуцентът.

“Екзистенциалният въпрос е кое е по-хубаво – да бъдеш обичан или да даваш любов? Светът е пъстър. Може би в определени моменти имаме нужда да даваме, а в други да получаваме любов”, убеден е Евтим Милошев.

Пред този екзистенциален въпрос ще се изправят и героите в “Откраднат живот: Любовта лекува”.  Новата болница “Света Анастасия” ще даде възможност за ново начало за мнозина от лекарите, но някои не могат да се освободят от миналото ще предпочетат да останат в МБАЛ “Свети Кирил”. Преместването ще сложи край на  някои от болезнените взаимоотношения между колеги, но ще постави началото на други, чието развитие предстои да разберем. Новото начало означава и нови отговорности за Ина, тъй като върху нейните плещи лежи и финансирането на новата болница. “Света Анастасия” ще даде възможност за повишение и кариерно развитие на някои, но това ще стане за сметка на личния им живот…

Не пропускайте старта на “Откраднат живот: Любовта лекува” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.