Криминалната комедия стартира довечера от 20.00 ч. по NOVA

В навечерието на премиерата на криминалната комедия “Господин Х и морето”, гости на „Здравей България“ бяха продуцентът Димитър Гочев и Александра Сърчаджиева, която влиза в ролята на Ася Сарафова, една от трите майки, които ще бъдат запленени от героя на Калин Врачански.

По темата

"Сериалът разглежда темата дали да бъдеш себе си или да живееш зад маската, но всичко е поднесено с много хумор. Накрая не съм сигурна кой точно е фалшивият герой, дали героят на Калин или всички други, оставени да бъдат излъгани. Лично за мен беше адски забавно да вляза в ролята на Ася Сарафова, защото героинята ми няма нищо общо с мен, много далече е от моите представи за живота. Мисля, че всеки ще намери нещо за себе си в сериала, зрителите ще видят страхотни актьори, които за първи път ще са на малкия екран, както и страхотни деца, които не знам как са ги намерили", сподели Алекс Сърчаджиева.

"Това е комедия с криминална история, в която животът на 4 жени се обърква, след като се появява героят на Калин Врачански, но в крайна сметка ще видим кой кого ще промени и как. Снимахме миналото лято във Варна,  в разгара на летния сезон и бяхме на страхотни локации, по плажа, морската градина и много други", допълни Димитър Гочев.

Всеки зрител, който иска да гледа първата серия преди всички в компанията на актьорите и екипа, може да го направи довечера в Синема Сити в мол "Парадайс" от 19.30 ч. 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook