Не пропускайте премиерата на българската криминална комедия тази вечер в ефира на NOVA от 20.00 ч.

"Сериалът ще бъде много забавен. В него зрителите ще намерят от всичко – и комедия, и някаква доза екшън, много красиви жени и разбира се, любов", разкрива Калин Врачански пред Деси Цонева в "На Кафе".

Александра Сърчаджиева: Всеки може да намери нещо в "Господин Х и морето"

В криминалната комедия актьорът се превъплъщава в чаровен измамник, който завърта главите не на една, две или три, а на цели четири дами. "Моят герой е манипулатор, който успява да открие страховете им, това от което имат нужда и да се възползва от тях,” споделя той.

В живота Калин Врачански не се възприема като сваляч, но в лентата се преобразява в истински плейбой, който попада в серия от заплетени и комични любовни и житейски ситуации. Ще съумее ли да се измъкне с лекота от тях и ще свали ли накрая маската, която носи?

Актьорите от “Господин Х и морето”: Героините в сериала имат прототипи в реалността

Поредицата, която разказва с хумор за малките и големите лъжи в живота и за фалша в човешките отношения и щастието, е заснета в разгара на летния сезон във Варна, където се развива голяма част от действието. Освен доказани имена, сред които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, ще видим и млади таланти като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева. Режисьори на сериала са Станислав Тодоров - Роги, Димитър Коцев - Шошо, Дмитър Гочев, а сценаристи са Теодора Маркова, Георги Иванов, Невена Кертова, Иван Ланджев и Владислав Тинчев.

Повече за сериала и артистичното превъплъщение на Калин Врачански гледайте във видеото от "На кафе". 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook