В тренировъчната зала на „Арена Армеец” пред публика излязоха индивидуалните ни състезателки

Състезателките от националния ни отбор по художествена гимнастика Боряна Калейн, Катрин Тасева и Петя Борисова представиха новите си съчетания с бухалки и лента в тренировъчната зала на „Арена Армеец”, съобщава БГНЕС. Своите съчетания демонстрираха и девойките ни по художествена гимнастика, които също обраха овациите на феновете в залата.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Първа излезе Петя Борисова, която се нареди на четвърто място в индивидуалното класиране на контролното състезание миналия месец. Тя представи съчетанието си на лента. След това грациите се редуваха една след друга в още пет изпълнения, последното от които беше на Катрин Тасева. Тя и Борисова ще заминат за Лисабон след няколко дни, където от 7 до 11 ще се проведе първото им международно състезание за сезона. Там ще участва и Невяна Владинова, която загатна на контролното през февруари, че се намира в много добра форма.

Боряна Калейн също ще замине за португалската столица. Гимнастичката се завърна след кратко отсъствие заради лека медицинска интервенция.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.