Джамджия, барман, актьор или неврохирург? Не пропускайте майсторското превъплъщение на един от най-обичаните български актьори в “Откраднат живот” от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA

“Не се противопоставям на предизвикателствата, каквато беше и поканата на Дрийм Тийм за участие в “Откраднат живот: Любовта лекува”. Към момента с партньори, съмишленици и колеги чертаем пътя на още един наш общ проект – филма „До последния каприз”, който вече е заснет, а сега е в постпродукция. Надявам се до няколко месеца да бъде завършен и да види публика”, разказва Иван Юруков пред Ина Чочева в „На кафе”, докато й показва сложния инструментариум, с който му се налага да оперира още в първия си ден на снимачната площадка на най-успешния български медицински сериал у нас.

“Вдъхновението е рядък бисер, който ни връхлита и трябва да бъдем нащрек и въоръжени подобаващо, за да го уловим и да го развиваме”, допълва той.

“Всеки човек може да бъде, каквото си пожелае, стига да го преследва и отстоява с достойнство и необходимото внимание, така че дори един джамджия може да бъде артист, а един артист лесно да се превърне в неврохирург”, категоричен е той.

Вдъхва ли респект операционната зала? Кое качество изгражда човешката интуиция? И какво още разказва за живота си извън екрана, вижте във видеото от “На кафе”.

Не пропускайте да видите какво ще се случи с доктор Табаков в “Откраднат живот: Любовта лекува” от вторник до четвъртък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.