Теодора Духовникова и Владимир Карамазов украсиха корицата на списание EVA и дадоха ексклузивно интервю за изданието

Мистерии и необясними случки преследват актьорите не само на снимачната площадка, но и в живота. Отношенията им често са на двата полюса, но истината е, че конфликтите остават само на повърхността, а двамата са страхотен артистичен тандем.

Теодора и Владимир играят главните роли в излъчвания по NOVA премиерен български криминален сериал „Дяволското гърло“ и в мартенския брой на списание EVA, където споделят историята на своето приятелство, разказват за своите страхове и страсти, като не пропускат да запознаят читателите с най-горещите и страховити истории от снимачната площадка на сериала.

„Вярвам, че в „Дяволското гърло“ има много мистерии, странни енергии, семейства с предопределена съдба. Смятам също, че нищо не е случайно в този живот. Дори това, че закъсах с дисковата херния. Този път тя не отшумя за десетина дена, а продължи два месеца с жестоки болки. И тогава ти светва някаква лампа“, споделя Владимир.

„Преди снимките на „Дяволското гърло“ казах на продуцентите, че не шофирам“, разказва Теди, която преди 15 години катастрофира тежко и претърпява тежка операция. Те обаче я свързват с инструктора Димитър Илиев, който е рали шампион. „Беше много мил. В момента нямам страх да седна зад волана. Докато снимахме, имаше сцена, в която аз карам колата на Владо, той седи на седалката до мен почти в безсъзнание. Колата беше един стар форд, със скорости, не й бях свикнала. Трябваше да спра в кадър, а вместо спирачки, дадох газ. Щях да помета звукаря отпред и само чувам Владо, както е свлечен на седалката и не на себе си по сценарий, да процежда през зъби: не този, другия педал!“

Какво още споделиха Теодора Духовникова и Владимир Карамазов за личните и професионалните си взаимоотношения, може да прочетете в новия брой на списание EVA. 

Не пропускайте мистериите във втория епизод на „Дяволското гърло“ от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook