Ако мъж се интересува от една жена, той няма да ѝ го каже директно

Как да разбереш дали любимият ти мъж е влюбен в теб или това е само поредната му забежка? Разбира се, има очевидни признаци на чувствата му, но има и такива, които не можеш да разгадаеш. Ако един мъж се интересува от теб или е вече влюбен, най-вероятно той няма да ти го каже директно, а ще изчака, пише DarikNewsЕто 6 признака, че той е лудо влюбен в теб:

Той иска да бъде постоянно с теб

Всеки път, когато има свободно време, иска да го прекара с теб. Дори ако се наложи да прекараш известно време в друг град или държава, това няма да го спре. Той ще намери начин да те посети.

Той мисли постоянно кое е най-доброто за теб

Когато изпитваш трудности или не можеш да вземеш важно решение, той ще намери вариант, който ще е най-добър за теб. Той никога не мисли само за себе си и подрежда живота си така, че да е близо до теб.

Снимка: Shutterstock

Вълнува се за теб

Той е щастлив и ентусиазиран за всяко нещо, което ти се случва. Винаги е до теб в добри и лоши моменти и се опитва да ти помага. Твоят успех е успех и за него, а дори и да не успееш, той ще намери начин да ти помогне. А в моментите, когато се чувстваш зле, ще намери начин да те изненада и без повод.

Разказва на всички за теб

При срещи с негови приятели той бърза да ви запознае. Постоянно те държи за ръка, прегръща те и те целува пред тях. За него е гордост да те запознае с близките и семейството си.

Той е искрен

Говори открито за предишните си връзки и не крие нищо. По този начин показва през какви трудности е преминал, какви проблеми е срещнал и как предишния му опит го е изградил. Може и да звучи болезнено за теб, но повярвай, по-добре да знаеш тази информация, отколкото постоянно да се чудиш с какво бившата му е била добра, къде са ходили и какво са правили.

Той е отворен към разговори

Когато сте на път да се скарате, той се опитва да „потуши огъня“. Опитва се да разнищи проблема и да открие как се е зародил. Не повишава тон, не е агресивен и ви успокоява, че всичко е наред.

Снимка: Shutterstock

Информация: DarikNews

И още по темата:

Кои са жените, които откраднаха сърцата на най-желаните мъже? (ГАЛЕРИЯ)

Реплики, с които жените могат да подлудят мъжете в колата

50 КОЛЕДИ ЗАЕДНО: Каква е тайната на дългото семейно щастие?

Зодията издава кръшкачите

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.