Дълбоко замразени екзотични продукти предизвикват истински катарзис в кухнята този петък от 21.00 ч. по NOVA

Тази вечер в епизода на „Кошмари в кухнята“ нервите на шеф Манчев са опънати до краен предел в ресторант във Видин, който предлага екзотични ястия директно от фризера. Каква е причината за емоционалните сблъсъци зад печката, проследете в новия епизод на предаването от 21.00 ч. само по NOVA.

Александър и Сашка са партньори в латино танците и в бизнеса. Двамата са собственици на „Кадифе – bar & dinner”. Визията им за развитие на ресторанта се простира от модерния интериор до екзотичните ястия в менюто, които преминават от класическа италианска пица, през сръбска скара и стигат до Далечния изток с японско суши.

Екстравагантен главен готвач с неповтарящи се презентации на класически рецепти, липса на отношение към продуктите, компромиси с качеството на храната, разпилян персонал – това са само малка част от причините, поради които собствениците на ресторанта търсят помощта на шеф Манчев.

С кого ще кръстоса шпаги в кухнята шеф Манчев? Как кулинарният експерт ще разтопи леда в заведението и какви промени ще настъпят в менюто - не пропускайте да видите тази вечер от 21.00 ч. само по NOVA.

Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на “Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята във Vbox7.com.