Почитателите на хитовия български сериал ще посетят за първи новата болница на 19 март

На 19 март най-известната телевизионна болница в България ще отвори врати за най-големите фенове на „Откраднат живот“. След ексклузивните обиколки в МБАЛ „Св. Кирил“, която обединяваше историите на лекари и пациенти в продължение на шест сезона, „Св. Анастасия“ за първи път ще посрещне зрителите, които първи са заявили участие в събитието на официалната страница на сериала във Facebook. Специалната обиколка ще представи ключови места от новото пространство, което е изградено на площ от 1250 кв.м. По време на разходката ще се включат и звезди на хитовия сериал, които ще представят някои от най-интересните места, познати от седми сезон - „Откраднат живот: Любовта лекува“.

Борис става жертва на нападение в „Откраднат живот: Любовта лекува“

„Знаем колко разнообразна и най-вече интересна е публиката на „Откраднат живот“. Радваме се, че ще се срещнем отново с феновете на сериала – надяваме да останат впечатлени и да усетят атмосферата толкова автентична, колкото и на екран“, споделя екипът на най-успешния български медицински сериал.

Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.    

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.