Спекулациите се появиха след посещението на американския президент и първата дама в Алабама

Миналата седмица американският президент и първата дама посетиха Алабама, след като торнадо опустоши окръг Лий и взе над 20 жертви, пише Vesti. Снимки от визитата на президентската двойка станаха повод за спекулации - Мелания наистина ли е придружила Тръмп или до него е стояла двойничка на съпругата му.

Държавният глава се оказа заинтригуван от историята и изрази личното си мнение по въпроса.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ДОНАЛД И МЕЛАНИЯ ТРЪМП В АЛАБАМА

"Фалшивите медии преправиха снимки на Мелания, което доведе до конспиративни теории, че реално тя не е била с мен в Алабама и на други места. С времето още повече се побъркват", написа Тръмп в профила си в Twitter.

Говорителката на първата дама Стефани Гришъм също изрази възмущението си от разпространението на подобни слухове.

Не за първи път се повдига въпросът има ли двойничка Мелания. През 2017 г. се появи конспиративна теория, че охранителката на първата дама, която се грижи за нейната безопасност, понякога се представя за самата нея. (Припомнете си във видеото по-горе)

Сега темата повторно беше подложена на коментар, когато участници в сутрешното предаване на телевизия Ей Би Си установиха, че в интернет усилено се коментира появяването на г-жа Тръмп в Алабама.

В мрежата мненията са разнопосочни. Някои вярват, че #fakeMelania не е измислица, според други това са пълни глупости, а трети просто се забавляват с поредния тренд в интернет:

И още по темата:

Доналд Тръмп се появи изненадващо в Ирак

Тръмп и Мелания помогнаха на военните да следят маршрута на Дядо Коледа

Мелания Тръмп почете паметта на Лагерфелд

Тръмп „забрави” Мелания на прага на Белия дом (ВИДЕО+СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК. 

Информация: vesti.bg