Правят се предположения дори за пола и теглото на нероденото дете на херцозите на Съсекс

В последния етап от бременността на херцогинята на Съсекс Меган залозите за името на новия член на британското кралско семейство клонят към Даяна, ако е момиче и Артър, ако е момче, съобщава БТА. Правят се залози и за пола и теглото на бебето на Меган и принц Хари, както и за точната дата и място на раждането на седмия по реда на унаследяването на британския престол.

"Даяна е първото от 10-те имена, тук няма изненади. Но отскоро има предположения, че може и да е Виктория, хората харесват и това име", казва Рупърт Адамс, говорител на букмейкърска кантора "Уилям Хил".

Принц Хари и Меган отдадоха почит на жертвите на атаката в Крайстчърч (СНИМКИ)

Други възможности са Грейс и Алис - името, което се смяташе, че Уилям и Кейт ще дадат на третото си дете, ако то беше момиче. Алис се казва майката на принц Филип - съпругът на кралица Елизабет II. Освен Артър, от мъжките имена с най-много залози са Джеймс и Едуард.

Меган Маркъл планира второ бебешко парти

Принц Хари и неговата американска съпруга очакват първото си дете през април. През януари Меган каза, че е бременна в шестия месец, но не разкри пола на детето. По данни на букмейкърите повечето хора смятат, че то ще бъде момиче. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.