Дете изчезва край Тъмното езеро в новия епизод на криминалната драма тази вечер в 22.00 ч. по NOVA

„Мия Язова е събирателен образ на реално съществуващи служители на сигурността. Когато наблегнеш на детайлите в една сцена, всичко е много по-достоверно. Мисля, че Теодора Духовникова се справя чудесно с ролята си и вдъхва на образа живот, който кара служителите в полицията и ДАНС да се чувстват горди, сподели  в предаването „Плюс – Минус. Коментарът след новините” криминалният психолог Росен Йорданов, който помага на актрисата в първата по рода си българска криминална драма да се подготви за своето превъплъщение в агент Мия Язова.

„В реалния живот съм много далеч от образа на агент Язова. Това беше трудна роля за мен, а предполагам е трудна и по принцип за жена. Опитахме се да запазим нейната женственост и сексапил, но не сме акцентирали върху чисто женските ѝ качества. Имаше и доста интензивна подготовка. Карах коли по полигони, стрелях и още много такива неща, типични за тази професия”, разкри Теодора Духовникова. „Любовните сцени с Владимир Карамазов ще са в пета серия. Ясно е, че ще има любовна история между Мия и Филип, но тя ще е точно такава каквато подобен сериал заслужава", загатна с усмивка Теодора Духовникова.

В предстоящия епизод Теодора Духовникова отново ще влезе в обувките на агент Мия Язова, за да се върне към разследването, но този път ще доведе със себе си в Смолян и дъщеря си Диана. Дали нейната поява ще затрудни разследването и как ще се отрази на взаимоотношенията помежду им? Ще остане ли незабелязана Диана за местните хора, с кого ще я срещнат обстоятелствата и дали самата тя няма да се окаже в опасност?

Според Мия извършителят отнема на жертвите нещо конкретно, свързано с някаква символика. Има добър самоконтрол, може би е сериен извършител и има някаква мисия. Тя вижда нещо лично в мотива - ярост, ненавист. Дали е на прав път и докъде ще ги заведат новите следи?

Междувременно Филип Чанов ще се обърне към брат си Асен с молба за помощ като човек, който познава добре планината. Разследващите ще се изправят пред страховит нов случай на изчезнало край Тъмното езеро дете. Има ли връзка с двете жертви – Петър Кехайов и Дичо Манолов – предстои да разберем в епизода тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте българската криминална драма „Дяволското гърло” – всеки четвъртък от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook