Темата коментират депутатът от БСП Стоян Мирчев и политическият анализатор Александър Владимиров

„Това не са просто злоупотреби. Това е цяла схема. Преди време Цветан Цветанов го проверяваха за два апартамента. Тогава човекът, който го проверяваше и го оправда, в момента е народен представител от ГЕРБ. Явно услугата която е направил в момента му се отплаща”. Това коментира в предаването "Плюс-Минус. Коментарът след новините" депутатът от БСП Стоян Мирчев относно скандала около имотите на Цветан Цветанов. „Той твърдеше, че е платил предишните апартаменти с 200 000 лв., което са събрани от пенсиите на тъщата, която взима 300 лв. пенсия. Няма как за 5 години да съберат тези пари”, каза още той.

Борисов: След 1945 г. в най-хубавите жилища у нас живееше червената буржоазия (ВИДЕО)

„Ако трябва да сме честни, отдавна в българския политически живот не се случват много нормални неща. Малко е трудно да правим вече и политически анализи, по-скоро ще говорим кой какви афери е направил. До този момент няма никаква конкретна информация кое точно е незаконното. Цената за това кое е морално и кое не – политиците я плащат на избори, хората решават”. Това заяви политическият анализатор Александър Владимиров.

Цветанов: Атаките срещу мен винаги съвпадат с предизборен период

По думите му Цветанов е най-проамерикански настроения човек в това управление. „Интересно е, че го атакуват от „Свободна Европа”, която се финансира от „Америка за България”. Каквито и изводи да направим в момента, без да имаме доказателства, би било манипулация на обществото. За съжаление това не е политически разговор”, каза още Владимиров.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.