Темите в предаването в събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA

Възможно ли е разширение на ЕС по време на Брекзит? Какви изненади могат да ни поднесат предстоящите евроизбори? И защо България и Румъния са като сиамски близнаци? Всичко това разкрива румънският външен министър Теодор Мелешкану в ексклузивно интервю с Мартина Ганчева тази неделя в „Събуди се”. Очаквайте един разговор за приоритетите на румънското европредседателство и бъдещето на съюза

В събота очаквайте актьора Стоян Радев в специален разговор с водещата Мира Иванова за ролите му в българските сериали „Господин Х и морето” и „Дяволското гърло”.

В събота в „Събуди се” пред Ива Софиянска – Божкова за уроците на съдбата говори Милена Шаркова. Един разказ за болката и загубата пет години след смъртта на командоса Емил Шарков.

Спасила ли се е княгиня Анастасия след разстрела на последното руско царско семейство? Отговорът ще потърси Ева Костова в подбалканското село Гъбарево в съботното издание на предаването.

Хиперфагия или когато преяждането се превърне в болест. Историята на Жасмина, която за три дни качи шест килограма.

Тази неделя актрисата Лилия Маравиля ще направи най-откровеното си интервю с  Мариян Станков – Мон Дьо. „Този януари тя навърши 50. Когато я видите на живо обаче никога не бихте й дали повече от 35. „Аз винаги ще си остана малкото момиче, скрито в тялото на усмихната жена", казва родената във Варна актриса. Днес тя говори за пътя на успеха и търпението, за да получиш всичко, за което мечтаеш. Тя не е конвенционална актриса. Ще я видите в много и различни роли и никога няма да ви напомня на тази от предишния път. Тя е майката, която учи дъщеря си на любов. Дъщерята, на която не стига времето да даде още любов и жената, която повече от 20 години живее с любовта на живота си Лука.
Лилия Маравиля е също като фамилията си – невероятна”, споделя Мон Дьо.

Актьорът Васил Банов също е гост в неделното студио на „Събуди се“, за да разкаже за своето превъплъщение като прокурора в „Дяволското гърло”.

Гледайте „Събуди се" в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева от 8.00 ч. по NOVA.