Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Щастливецът Георги Генев от Трявна победи в играта „На крачка от късмета“ и стана собственик на страхотния автомобил Fiat Tipo в шоуто на  Национална лотария на 23 март по NOVA.

Георги работи като готвач. Участие в предаването му осигури билет „Лото+ 2019“. „Чувствам се супер“, каза късметлията, когато се настани зад волана на новата си придобивка. Той триумфира на финала благодарение на монети с номера 6, 1, 12 и 10.

Росица Сулинаджиева от Пловдив и Райна Банкина-Дамянова от Пазарджик се изправиха пред сейфовете. Росица е учителка по математика и физика. В предаването я доведе билет „Кеш х20“. За Райна, която е касиер в Български пощи, късметлийски бе билет „Перфектният подарък“. Тя се похвали с печалба от 10 000 лева, която изхарчила за няколко вълнуващи пътувания до Куба, Израел, Йордания и Тенерифе.

За броени минути двете дами натрупаха чудесни суми от сейфовете. Росица победи и спечели 23 000 лева. Опонентката ѝ Райна грабна 14 000 лева, но попадна на два хикса, които разделиха печалбата ѝ наполовина и я изпратиха със 7000 лева. Росица опита да утрои сумата си със златните сейфове, но започна с хикс и предпочете да не рискува.

Кирилка Иванова от Димитровград игра за впечатляващия МЕГА ДЖАКПОТ от 2 400 000 лева. Четири верни предвиждания на сферите ѝ осигуриха 25 000 лева. По пътя към мега джакпота Кирилка си спечели и 5-дневна почивка за двама в Рим като бонус. Тя направи и една грешка, но рискува и продължи, а печалбата ѝ стигна до 50 000 лева. 

Кирилка игра много смело, но на предпоследната сфера направи втора грешка, която я изпрати с 25 000 лева и почивка в Рим. Късметлийката е на 60 години. Работи в общинската администрация в Димитровград. Ще използва печалбата за ремонт на жилището си и екскурзии.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.