Плеймейтки, миски, спортни журналисти и артисти мерят сили в специалните епизоди на „НеСемейни войни“ всеки делничен ден от 18.00 ч. по NOVA

От 25 март в новите епизоди на „НеСемейни войни“ едни срещу други се изправят най-добрите участници в играта и новите шеметни звездни отбори, в лицето на плеймейт красавици, спортни журналисти, музикални изпълнители и носителки на титлата „Мис България“.

Четирите уникални отбора, които ще забавляват зрителите пред малкия екран в продължение на две седмици, са ни подготвили както много незабравими моменти и вълнуващи емоции, изпълнени с много смях, така и оспорвани битки.

Отбор „Артисти“ ще бъде представен от Силвия и Теди Кацарови, рапъра Играта, Поли Паскова и Алфредо Торес, като последният от загубен в превода троянски кон, ще се превърне в този, който измъква отбора рунд след рунд.

В отбор „Плеймейт“ ще вземат участие красавиците Джулиана Гани, Гери Райчевска, Дениз Хайрула, Гери Стаменова и Жанета Осипова.

Ще проследим и играта на любимите на всички спортни журналисти: Крум Савов, Борис Касабов, Стефан Стоянов, Филип Петрунов и Иво Райчев.

А в отбора на носителките на титлата „Мис България“ ще влязат: Ромина Тасевска, Славена Вътова, Нанси Карабойчева, Таня Карабелова и Габриела Василева.

Не пропускайте новите епизоди на „НеСемейни войни“ – от 25 март в 18.00 ч. по NOVA. Смехът и забавлението в шоуто са гарантирани.