Състезателният лиценз на Кубрат Пулев в Калифорния към момента е прекратен заради целувка по време на интервю

Тервел Пулев коментира случая с прекратения лиценз в Калифорния на Кубрат. Кубрат Пулев целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време на интервю след трудната си победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали и заведе дело за посегателство срещу боксьора.

Лицензът на Кобрата за Калифорния е прекратен (ВИДЕО)

„Не съм тук да коментирам някакви журналистки. Важни са успехите ни с Кубрат. Не мисля, че трябва да падаме на нейното ниво. Смешно е. Целта й е да влезе в емисиите. Нямам какво друго да кажа. Заради целувка да ти отнемат лиценза. Това е като в детската градина. Важни са победите ни. Ще говоря само за тях”, каза в ефира на „Здравей, България”  боксьорът Тервел Пулев.  

ЗАРАДИ ЦЕЛУВКАТА: Искат отнемане на лиценза на Кубрат Пулев (ВИДЕО)

На въпроса има ли притеснения от сериозна глоба, която трябва да плати Кубрат заради действията си, Пулев заяви, че няма да коментира неща, които все още не са се случили.

ЦЕЛУВКАТА НА КОБРАТА: Кубрат Пулев за интимния момент с журналистка

Пулев говори и за травмите, които получи след мача„Малко след мача стана ясно, че ръката ми е счупена. Болеше ме цяла нощ. Не е нещо ново за мен. Ще се възстановя бързо. Важното е, че победихме”, каза още Тервел.

Цялото интервю гледайте във видеото

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.