Таня Карабелова и Ивайло Иванов-Играта гостуваха в „Здравей, България“ и разказаха интересни истории от участието си в надпреварата

Докато в понеделник и вторник, и респективно в сряда и четвъртък отборът на миските и този на певците ще се изправят срещу различни атрактивни и колоритни семейства с опит, участвали вече в „Семейни войни“, то в петък предстои решаващият сблъсък.

„Ще се изненадате от нашата игра. Призоваваме хората да гледат предаването, да се забавляват и да се запишат за участие в него. Има много интересни и любопитни въпроси“, сподели капитанът на отбора на миските Таня Карабелова.

Ивайло Иванов-Играта: „Нашият отбор имаше силно оръжие в лицето на Алфредо, който не разбираше всички въпроси, но затова пък отговорите му бяха на 100% първосигнални. Беше готина и забавна игра.“

Нови звездни отбори се борят за победа в премиерния сезон на „НеСемейни войни“

„Предаването се основава на асоциативното мислене. Логиката на играта е, че всеки от запитаните 100 човека трябва да отговори в рамките на 3 секунди, тоест обикновено казва първото нещо, което му дойде на ум. Беше изключително забавна и свежа игра. Смятам, че има нужда в нашия ефир да има подобни състезания и „Семейни войни“ ще просъществува дълго“, категорична бе Таня Карабелова.

Не пропускайте „НеСемейни войни“ тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.