Новите идеи на Меган вече будят смесени чувства

Приветствана като глътка свеж въздух в задушната институция, съпругата на принц Хари Мегън Маркъл е настроена да тества границите на желанието на британската монархия да се модернизира, когато първото им бебе се появи на бял свят този месец, коментира АФП.

Новите идеи на Меган вече будят смесени чувства още по време на бременността ѝ. Начинът, по който тя възнамерява да отгледа бебето, което ще бъде на седмо място да наследи трона, само ще увеличи вниманието на обществеността.

„Мейл он сънди“ съобщи, че Меган вече е нарушила кралската традиция, като е назначила свой собствен екип за раждането без "мъжете в костюми" – имат се предвид гинеколозите, работещи в кралското домакинство.

Кралица Елизабет няма да позволи Меган Маркъл да отглежда детето си като веган

Кралското семейство рядко излиза със становища по повод на информации в медиите, но като признак за потенциален сблъсък, то отрече неотдавнашна история във „Венити феър“, че Меган иска да определи бебето си като неутрално по пол. Списанието цитира източник, близък до Меган, който казал, че двойката "вече е планирала неутрална по отношение на пола детска стая ... и това изглежда е в съответствие с идеите на Меган за това как да отглежда деца".

Говорител на двореца Кенсингтън, резиденцията на двойката в Лондон, нарече историята "напълно невярна".

Съпругата на принц Хари отказа услугите на кралските лекари

Още от обявяването на бременността двойката подготвя бъдещия си дом във Фрогмор котидж в имението на кралица Елизабет II в Уиндзор срещу разходи от 3 милиона паунда (3,5 милиона евро) за обновяване.

Херцогинята от Съсекс иска да използва веганска боя, съдържаща евкалиптово масло, за да украси детската стая.

ДАМИТЕ НА СЪРЦЕТО НА ПРИНЦ ХАРИ (ГАЛЕРИЯ) 

Меган, която е израснала в Калифорния и е дългогодишен защитник на холистични лечения, наскоро бе забелязана при посещение на известен бутик, който предлага хомеопатични лечения за нови майки, съобщи таблоидът.

Принц Хари избегна конфузна ситуация с бивша приятелка в Лондон (СНИМКИ)

Други признаци на влиянието ѝ са твърденията, че тя я убедила съпруга си да яде по-малко месо, като се присъедини към веганската ѝ диета през седмицата.

Бившата американска телевизионна актриса и блогър на лайфстайл чувства майка си Дория Рагланд много близка и я описва като изучамащ йога свободен дух.

Хари и Меган: Не изпращайте подаръци за бебето, дарете за благотворителност

Влизането на Меган в кралското семейство беше посрещнато с оптимизъм, че нейната силата ѝ на звезда и разбирането на съвременната култура биха помогнали институцията да бъде релевантна в ерата на социалните медии и мания по знаменитости.

Но монархията трябва да върви по тънка линия, като също така остава вярна на основната си цел да служи на британската общественост, както официално, така и символично.

ИНТЕРНЕТ ИЗРИГНА: Хари покани бившите си на сватбата (СНИМКИ)

Появи се напрежение, когато 37-годишната херцогиня летя до Ню Йорк за екстравагантен тридневен купон в чест на бъдещата поява на бебето, който отбеляза с приятели знаменитости, включително Амал Клуни. Има твърдения, че отвъдокеанската ѝ разходка е струвала 300 000 паунда, което породи критики.

"Абсолютното правило №1 е да не тикате под носа на британците богатството си", казва журналистът Пиърс Морган, който често критикува на херцогинята.

Също така има твърдения за напрежение в отношенията между Меган и Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям, по-големия брат на принц Хари./АФП 

Британските принцове и футболни звезди - на премиерата на "Нашата планета" (СНИМКИ)

Защо децата на Хари и Меган няма да са принцове и принцеси?

Меган и Хари събраха над 2 700 000 последователи в Instagram

Знаменитите гости на сватбата на принц Хари и Меган (ВИДЕО+СНИМКИ)

НА ЖИВО: Меган Маркъл тръгна от хотела (ВИДЕО)

НА ЖИВО: Принц Хари и Меган Маркъл си казват заветното "Да" (ВИДЕО+СНИМКИ)

В РОДИНАТА НА БУЛКАТА: Американците следят сватбата на Хари и Меган (ВИДЕО)

Принц Хари и Меган ще са херцог и херцогиня на Съсекс (СНИМКИ)

Меган Маркъл: Баща ми няма да присъства на сватбата

ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЪЛ НА СВАТБА В ЯМАЙКА – ГАЛЕРИЯ 

ПРИНЦ ХАРИ ВЪРТИ СДЕЛКИ ЗА МИЛИОНИ- ГАЛЕРИЯ

ДА ДЪРЖИШ ПРИНЦА ЗА РЪКА: Хари и Мегън - по-влюбени от всякога (ВИДЕО+СНИМКИ)

Папараци хванаха принц Хари и Меган Маркъл в момент на нежност (СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.