Великден е и време, в което празнуваме новия пролетен сезон

Великден е религиозен празник, който честваме със семейството си и е изключително забавен особено когато става дума за даване и получаване на хубави великденски подаръци, предаде БГНЕС.

В допълнение към това религиозно и духовно значение, Великден е и времето от годината, в което празнуваме новия пролетен сезон и подновяването на живота след големия зимен студ.

Когато повечето хора се подготвят за Великден, те мислят за великденските кошници, яйца, кухи шоколадови зайчета, козунаци. Но има толкова много други страхотни идеи за подаръци за Великден, отколкото просто бонбони.

Ето някои от най-хубавите подаръци, с които да зарадвате любимите си хора:

Персонализирани тениски

Това е една от най-популярните дрехи. Ще зарадвате вашите близки като им брандирате интересна великденска тениска, с техните имена.

Великденска кошница

Тематичните кошници са страхотни и всеки ги ползва. Изберете цветна кошница, с пролетни цветове и пълна с лакомства. В нея може да сложите аксесоар или статуетка, за дома, която да остане за спомен.

Снимка: Shutterstock

Великденски аксесоари за маса

Всяка домакиня би искала да внесе празничния дух в дома си. Подарете хубава великденска покривка за маса, цветни салфетки и свещници, с форма на зайче или специално изработена кошница за яйца.

Снимка: Shutterstock

Бои за яйца

Децата се радват, когато ги включите в подготовката на празника, а боядисването на яйцата е едно от най-забавните занимания. Зарадвайте ги със специален сет, който включва боички и лепенки, за направата на най-красивите великденски яйца.

Снимка: Shutterstock

Фоторамка

Подарете великденска фоторамка със снимка на вашия любим човек. Това ще остане спомен завинаги и може да му се радвате през останалите дни от годината.

И още по темата:

Как ще почиваме по Великден

В Италия или във Велинград: Къде почивката ще ни излезе по-евтино?

Започват круизите до перлата на Бургаския залив

Половин милион българи тръгват на път по празниците

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.