Гледайте щедрото предаване от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Луиза Григорова-Макариев ще посрещнат пореден милионер от Национална лотария в шоуто тази вечер от 19.30 ч. по NOVA. Чек за 1 000 000 лева ще получи 47-годишният Кемал Читаков от град Сърница. Билет „Мега Кеш Кръстословици“ го зарадва с колосалната сума от 1 000 000 лева. Късметлията е третият милионер от Национална лотария за 2019 година. В шоуто тази събота ще разберем как се чувства след усмивката от съдбата, както и какви са плановете му за харчене на крупната сума.

Нови късметлии ще играят за печалби за над 2 500 000 лева. Зрителите ще се запознаят и с поредния собственик на чисто нов автомобил от VIP клуб на Национална лотария. Късметлийката е Климентина Чикова от Етрополе. Тя ще се радва на японско качество и стил, благодарение на регистриран билет „Мега Кеш Кръстословици“, който ѝ донесе късмет в жребия. Луиза Григорова-Макариев връчи ключовете на победителката.

Чекове за страхотни печалби ще получат нови големи късметлии. Не пропускайте да видите кои са те в предаването днес от 19.30 часа по NOVA.