Сред „жертвите“ на Вован и Лексус са и други водещи световни политици

Владимир „Вован“ Кузнецов и Алексей „Лексус“ Столиаров – двама руски радиоводещи, известни с телефонните шеги, които погаждат на водещи световни политици, с нов удар, съобщава „Спутник нюз“. Този път обект на закачките им стана Рамуш Харадинай – премиерът на отцепилият се от Сърбия регион Косово, чийто суверенитет не се признава нито от Русия, нито от Украйна.

Владимир Зеленски спечели президентските избори в Украйна

В пост в социалната мрежа Twitter Харадинай пожелава на своя „приятел Петро Порошенко и на неговия бъдещ премиер Вован Лексусов….. всичко най-хубаво и победа на балотажа на президентските избори в неделя“. Туитът беше изтрит, след като някой от асистенстите на косовския премиер е забелязал, че „Вован Лексусов“ всъщност е компилация от прякорите на двамата руски комедианти.

Но, явно приближените на Харадинай не са били достъчно бързи, защото скрийншот на посланието продължава да циркулира в социалните мрежи.

Сред „жертвите“ на Вован и Лексус са и други водещи световни политици като самообявилият се за президент на Венецуела опозиционен лидер Хуан Гуайдо, председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер и дори бившият посланик на САЩ в ООН Ники Хейли. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.