Двамата водещи на „Плюс – Минус. Коментарът след новините” бяха специални гости в „На кафе” и разказаха за съвместната им работа

„Футболът ни запозна. Бяхме още много млади, а след това в университета сплотихме нашата дружба”, разкриха Владимир Сиркаров и Кузман Илиев при гостуването си в „На кафе”. Двамата водещи на „Плюс – Минус. Коментарът след новините” са играли в един отбор като младежи, а спортът продължава да играе голяма роля в техния живот. Сега обаче не гледат вече толкова „фенски” на футбола, а се наслаждават на играта и майсторството на терена.

„В университета установихме, че имаме много сходни виждания и идеи за икономика и политика, и си казахме „Защо да не правим едно предаване на такава тематика?”. С времето се наложихме първо като финансови репортери, а след това се реализира идеята за общо предаване”, разказа Кузман Илиев.

„Двамата се стараем да подхождаме позитивно към всяка една тема, дори да е малко негативна. Кузман е малко по-темпераментен, а аз малко по-спокоен”, сподели Владимир Сиркаров.

„Много се допълваме, а това е нещо, което винаги ни е помагало и в спорта, и в работата, и в отношенията помежду ни”, каза Кузман Илиев.

Двамата водещи сега се впускат и в ново предизвикателство – филмов проект. Според тях това е следващата стъпка, тъй като киното им е хоби и мечта.

„Подготвяме финансов трилър. Спечелихме с проекта конкурс в Националния филмов център”, разкри Кузман Илиев.

Какво още споделиха Кузман Илиев и Владимир Сиркаров за личния си и професионалния си живот, гледайте в интервюто им от „На кафе”.

Не пропускайте техните анализи в „Плюс – Минус. Коментарът след новините” всеки делничен ден от 16.10 ч. по NOVA.