Гледайте вдъхновяващата история на Велика събота, 27 април, от 20.00 ч.

Разтърсващата любовна история на Лу (Луиза), която приема ангажимента да се грижи за прикования на инвалидна количка след трaгична злополука Уил, ще привлече зрителското внимание с филмовата премиера на „Аз преди теб” тази събота от 20.00 ч. по NOVA.

„Аз преди теб” e eкранизация по едноименния роман на писателката Джоджо Мойс, спечелила сърцата на милиони читатели по света. Историята разказва за Лу, момиче от английско провинциално градче, което губи своята работа в местно кафене и е принудена да търси нова възможност, за да помага на своето семейство. Тя бива наета като болногледач на Уил Трейнър, богат банкер, прикован към инвалидна количка след трагичен инцидент. Мъжът е изгубил надежда, че някога отново би имал пълноценен живот. Енергичната Лу обаче се наслаждава на живота с пълни сили и е готова на всякакви щури идеи, които биха помогнали на Уил да възвърне жизнерадостта си. Двамата ще открият колко цветен и красив може да бъде светът, а любовта ще преобърне разбиранията им за истинско щастие.

Звездата от „Игра на тронове” Емилия Кларк и отличеният за мъж на годината през 2014 Сам Клафлин ще изживеят емоциите на героите на Мойс, превъплъщавайки се в главните роли, под зоркото око на режисьора Теа Шарок. Романтичната драма „Аз преди теб” обещава много любов, усмивки примесени с тъга и изгражда една нова представа за истински значимите неща в живота на човек.

Не пропускайте премиерата на романтичната драма „Аз преди теб” тази събота от 20.00 ч. по NOVA.