Певицата е един от изпълнителите на музикалния фестивал Arte Makes: Music, който ще се състои на Велика събота във Велинград

Във Велинград на Велика събота родни звезди ще се обединят в благотворителна кауза на музикалния фестивал Arte Makes: Music, организиран от Arte Spa&Park Hotel Велинград. 

Очаква се над 3000 посетители да станат част от събитието на 27 април, чието начало ще бъде дадено в 14.00 ч. Освен да се насладят на истинско фестивално преживяване, гостите ще имат възможност да се включат и в социалната инициатива – „Заблуди в любовта!“, кампания на Българския фонд за жените – „Мисия срещу насилието над жени и момичета“.

Организаторите са подготвили провокация, с която ще привлекат звезди и фенове за каузата. Хиляди балони ще полетят едновременно към небето в знак на съпричастност и за да покажат, че свободата е избор и право на всеки.

В кампанията срещу насилието срещу жени и момичета ще вземе участие и младата певица Дара, която разказа пред водещите на предаването „Плюс – Минус. Коментарът след новините“ как според нея една жена трябва да отстоява своята независимост, къде се крият причините за агресията в семейството и сред младите, какво означава да се чувстваш свободен и необременен в една връзка и защо е важна вярата в промяната на хората към по-добро.

Сред участниците в грандиозното 8-часово шоу ще са: Криско, Тита, Дара, Павел и Венци Венц, 100 Кила, Ъпсурт, Папи Ханс, Димчу, RDMK, БНР, DJ Дончо.