Собственикът на тима коментира представянето му в първенството

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев коментира представянето на тима в първенството, като коментира пред медиите, че в отбора има спад спрямо минали години, независимо, че тимът е доста близо до осмата си поредна титла.

"Не мога да кажа, че съм доволен от играта, от развитието, видно е, че в отбора има сериозен спад. За мача с "Левски", който предстои, очаквам играчите да се раздадам на максимум, по-възрастните, за да покажат, че класата е вечна, а младите да покажат защо са при нас", коментира Домусчиев, цитиран от Gong.bg.

ЦСКА - "ЛУДОГОРЕЦ" 0:0: "Армейците" се отдалечиха от титлата (ВИДЕО+СНИМКИ)

"И аз не знам на какво се дължи този спад, все още нямам обяснение за себе си. Видно е, че отборът редува силни и слаби мачове, видно е, че отборът е застарял и неслучайно статистиката показва, че сме в топ 10 на отборите с най-висока средна възраст в Европа. Затова очаквам младите в отбора, като Серкан Юсеин например, да застъпят. Ясно е, че отборът има нужда от освежаване, но ще търсим на първо място класата. Ето, първото ни ново попълнение - Чибота, е само на 21-22 години, много силен футболист", коментира Кирил Домусчиев на мача между ветераните на "Витоша"-Бистрица и "Лудогорец".

"Стоев пое риска да се захване с отбора в тази мини криза, в която беше изпаднал. Не е работил по селекцията, не е правил подготовката и няма за какво да го съдим. Лятото ще работи и по селекция, и по подготовка", добави босът на разградчани. "Крачка направихме, но малка, ако ги бяхме победили, щеше да е по-голяма. По-скоро ние сме много напред и колкото и да върнем назад, "Левски" и ЦСКА пак не могат да ни стигнат. Вижда се, че нашето първенство е по-интересно от чуждите, тук колегите от Нова телевизия ще го потвърят като статистика. Добри, лоши, нашите отбори са си наши. В топ 3 нещата са непредсказуеми. За момента ЦСКА е по-близо до второто място от "Левски", но всичко е възможно", добави той.

"Балъков е сериозен човек, работил е в Германия и България. Със скромен бюджет в "Етър" постигна резултати. Дано да има успехи с националния отбор", коментира назначаването на Красимир Балъков за национален селекционер собственикът на "Лудогорец".

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.