Детенцето е участвало в Международната седмица на модата с традиционна носия

3-годишният Виктор Дукич от черногорския град Беране е обявен за най-красивото момченце на света на конкурса "Литъл мистър уърлд" /Little Mister World/ в Турция, предаде БТА.

Новината бе съобщена на  Facebook страницата на модна агенция "Топ 3 моделс Монтенегро", в която Виктор е модел.Момченцето е най-малкият член на агенцията.Виктор участва в Международната седмица на модата с традиционна черногорска носия. Макар и да е само на три години малкият Виктор има всички качества,които трябва да има  за мистър свят.

„Много сме развълнувани от участието на Виктор в състезанието в Турция. Вярвахме в неговия талант, но бяхме изненадани,че се класира за световното състезание. Това е голям успех за него, защото той е само на три години, но това е възможност целият свят да го види ”, каза майка му Елмаз.

Тя е направила първите си стъпки в модния бизнес само на една година и половина като участник в UMS School. Момченцето е изпратено в Турция по личен избор на Ивана Шчекич, лицензирана за подбор на състезатели за конкурса от Черна гора, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина и Северна Македония.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.