"Лудогорец" излиза срещу "Левски" в мач от 34-ия кръг на Първа лига

В съботния ден "Лудогорец" излиза срещу "Левски" в мач от 34-ия кръг на Първа лига. "Орлите" могат да станат шампиони при успех над "сините" и загуба на ЦСКА в Стара Загора срещу "Берое".

В Разград гледат на този мач като поредната крачка към титлата, предаде gong.bg. През настоящия сезон борбата за титлата е повече от завързана спрямо последните години, а причините за това посочи собственикът на клуба Кирил Домусчиев, който говори пред медиите след финала при ветераните, където "Лудогорец" се изправи срещу "Витоша" Бистрица.

Юношеският отбор на "Лудогорец" спечели купата на БФС

"Не мога да кажа, че съм доволен от играта и развитието - вижда се, че има сериозен спад. Не мога за себе си просто да го обясня, защото видно е, че имаме и силни мачове, и слаби мачове, отборът е малко позастарял, статистиката си е статистика, един от най-старите в топ 10 сме в Европа по средна възраст на отбора", коментира собственикът. "Ако насочим фокуса си към лятото, много вероятно е да има промени в "Лудогорец" и в тима да бъдат привлечени нови футболисти, които да повишат конкуренцията. "Има нужда, имаме футболисти на по 34-35 години, с тяхна помощ трябва да застъпват по-млади, така че няколко помлади момчета, не казвам българи или чужденци, всичко зависи от качествата им, ще влязат в отбора, този Чибота, който взехме е на 21 години, това е бъдещето, да вкараме по-млади играчи", добави той.

Домусчиев за "Лудогорец": Колкото и да вървим назад, не могат да ни стигнат

"Стойчо Стоев пое риска да вземе отбора, когато отборът беше в мини криза, той ще остане, нито е работил по селекцията, нито е правил подготовка, лятото ще работи и по селекцията и по окомплектоването на тима, както и подготовката", добави шефът на "Лудогорец" по повод оставането на наставника Стойчо Стоев начело на тима. "По-скоро ние сме много напред и колкото и назад да вървъм другите не могат да ни стигнат. В крайна сметка първенството ни е интересно и е по гледаемо от другите европейски първенства".

След равенството с ЦСКА в София, "Лудогорец" може да стане шампион още след този кръг и да се окичи със златните медали за 8-ми пореден път.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.