Тиаго донесе успеха на отбора в Стара Загора

ЦСКА постигна изключително ценна победа с 1:0 над "Берое" в Стара Загора в среща от 34-ия кръг на Първа професионална лига. Единственият гол в мача отбеляза Тиаго Родригес в 16-та минута. Португалският полузащитник получи удобен пас пред наказателното поле от Жоржиньо и стреля по земя в долния десен ъгъл на вратата. Али Соу също имаше шанс да се разпише през първата част, а Педро Еуженио и Иван Бандаловски пропуснаха шансове за "Берое".

Дербито "Лудогорец" - "Левски" - 1:1 (ВИДЕО)

През втората част футболистите на Александър Томаш се впуснаха да изравняват и отправиха доста удари, но в крайна сметка нито един не попадна в мрежата зад Черниаускас.

Домусчиев: Младите имат място в отбора, всичко зависи от качествата им

Успехът означава, че ЦСКА е на точка от "Лудогорец", два кръга преди края на шампионата. „Червените” си гарантираха почти на 100% втората позиция и участието в Европа, след като разликата с "Левски" е шест точки. „Сините” обаче все още могат да спънат вечния съперник за титлата, тъй като двата отбора играят един срещу друг в предпоследния кръг. "Лудогорец" пък ще пътува до Пловдив, за да се изправи срещу "Ботев".

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.