Михаела Минка е твърдо решена да отмъсти на корумпираните политици

В Румъния живее една от най-известните вещици в света. След като омагьоса американския президент Доналд Тръмп, сега румънката Михаела Минка е твърдо решена да отмъсти на корумпираните политици. Финалът на заклинанието ще съвпадне с европейските избори на 26-и май. Може ли черната магия да изведе една страна от криза? И какво предсказа Михаела на България?

Вярваме, че те са легенда от миналото. Слуги на царството на мрака, които познаваме от филмите и детските приказки. Но съществуват и в реалността.

Михаела Минка живее в родината на Дракула и е 20-то поколение вещица.  

„Наследих този дар от моите родители. От майка ми и баба ми, защото магьосничеството не става за една нощ. То е традиция, която наследяваш. Но моите сили са големи. От 9-годишна правя магии”, споделя тя.

Михаела, също като баба си, се опитва да повлияе на хода на събитията. През 2017-а година, докато живее в Калифорния, прави заклинание на американския президент Доналд Тръмп заради политиката му към имигрантите. Румънката се обединява с вещици от Америка, Куба, Близкия Изток и Русия и блокира изграждането на стена по границата с Мексико, а Конгресът отказва да финансира идеята на държавния глава. Михаела става толкова популярна, че печели наградата на Международния съвет на магьосничеството, но избира да се върне в родината.

Днес Михаела живее в ренесансов дворец в Могошоая, на 10 километра от Букурещ и учи на вещерство дъщерите си. Сесиите провеждат заедно в специално декорирана за целта постройка. Най-често използват Таро карти, билкови отвари, лук, вуду кукли. Ако някой е нещастен в любовта, забъркват му пчелен мед с майчино мляко. В глинен съд разтапят калай за болните и уплашените.

"Ничия земя": Свещеникът, който разваля магия с молитва

„Мога да помогна за всякакви проблеми. Не само на хора с тежки заболявания, но и на такива, които не мога да се оженят. Има хора, на които не им върви, не са спокойни, изпаднали са в депресия заради несгоди в любовта или липса на пари. На тях давам от моите бабини лекове. Давам им съвети”, казва тя.

Михаела и дъщерите й все по-често предават ритуалите и на живо във Facebook. Услугите си предлагат на клиенти от цял свят. Цената на един сеанс с карти Таро е 50 евро. Заклинания за любов и пари струват стотици.

Някои молят Михаела да разделя двойки. Други стигат по-далеч в желанията си. Те възприемат вещиците като "житейски треньори", които контролират съдбата им. „А понякога просто имат нужда от доктор или свещеник”, споделя Михаела.

В последно време вещицата използва силите си и за политически цели, за пребори корупцията в Румъния.

„Подготвям магия, заедно с дъщерите си за нашата страна. Много силен ритуал. Започнах на 9-и март и ще приключа на 26-и май. Тогава ще изпълним последното заклинание срещу румънското правителство. Подготвих черна магия за спокойствие, мир и просперитет в Румъния. Защото корупцията през последните 20 години накара много мои сънародници да напуснат страната. Стойностни хора, с капацитет, които могат да направят добри неща. Те се пръснаха по света, за да могат да припечелят, да имат по-добър живот”, категорична е вещицата.

А за България предсказва:

„Мога да прочета аурата на българския народ. Нещата ще се променят към добро. На 1-и март, най-тежкият месец от годината, когато се правят магически ритуали, чета съдбата на народите по целия свят. И виждам къде ще има кръвопролития, проблеми, природни катаклизми, войни. България е далеч от всичко това. Тя е благословена. Ще има само един малък проблем във финансов план на държавно ниво. Но предстоят промени. Към добро”, смята тя.

„Ако имам подкрепата на вещица от България, можем заедно да започнем ритуал за добруването на българския народ. Ще го направя. Давам ви думата си”, закани се Михаела.

В действителност магията не е нито бяла, нито черна. Вещицата решава каква ще бъде – за добро, или за зло.

Още по темата вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.