Гледайте „Ароматът на любовта“ от 12.30 ч., „Дървото на любовта“ от 14.15 ч. и „Мистериите на Аурора Тийгардън: Труп в спалнята“ от 16.00 ч. по NOVA.

Главните роли в романтичната лента „Ароматът на любовта“ са поверени на звездата от „Самотно дърво на хълма” Келси Асбайл и популярният актьор от „Антураж” Джонатан Келц. Филмът разказва историята на журналистката Али, която пише статия за Сам, собственик на кафене, известен с дарбата си да сватосва своите клиенти. Скептична към тези негови умения, Али все пак се съгласява да ги изпробва и да позволи на Сам да намери сродната й душа…

По-късно 14.15 ч. в „Дървото на любовта“ Ашли Уилямс, известна с ролята си на Виктория в „Как се запознах с майка ви“, ще влезе в неравна битка с всички сили, за да предпази от отсичане любимото ѝ дърво в града. След изненадващата поява на симпатичния озеленител Тревър Донован (участвал в тийн сериала "90210"), който е нает да свърши работата, двамата установяват, че дървото ги е сближило повече от очакваното.

Неделният кино следобед по NOVA ще продължи с третата част на „Мистериите на Аурора Тийгардън: Труп в спалнята“. Дамата с остър ум Аурора (Кандис Камерън Бър, известна с ролята си в сериала „Пълна къща“) решава да помогне на майка си, която е брокер на недвижими имоти. Още в първата къща, която тя трябва да покаже обаче, е намерено безжизнено тяло. Не след дълго е открито още едно и за всички става ясно, че наоколо обикаля хладнокръвен престъпник. Ще успее ли Аурора да открие виновника за убийствата? 

Не пропускайте „Ароматът на любовта“ от 12.30 ч., „Дървото на любовта“ от 14.15 ч. и „Мистериите на Аурора Тийгардън: Труп в спалнята“ от 16.00 ч. тази неделя по NOVA.