Броени минути преди последните епизоди на хитовите тв поредици, екипът на NOVA разговаря с продуцента Евтим Милошев и актьорите Владо Пенев и Теодора Духовникова

„Откраднат живот“ за пореден сезон спечели сърцата на зрителите с вълнуващ сюжет, въздействащи образи, автентични истории, които отразяват лекарската професия. „Дяволското гърло“ въвлече публиката в един различен жанр, а криминалната история на фона на красивите Родопи провокираха хиляди зрители да се питат какво ще се случи в следващата минута. Успяваме, защото пресъздаваме нещата от живота“, разказва Евтим Милошев. Продуцентът сподели, че лично е изживял трагедия, подобна на тази на д-р Кръстева, и хората трябва да знаят, че иновативният метод за лечение е съвсем реален и наистина спасява животи.

„Откраднат живот: Любовта лекува“ обърна вниманието към личния мотив в живота на героите, които освен лекари, са хора, които обичат, страдат, изграждат и рушат отношения. Тази вечер любовта ще излекува някои от любимите персонажи. Кой ще успее да прости и кои двойки ще продължат заедно своята история – ще разберете съвсем скоро! „Ще чуете ключва фраза, която ще произнеса в края на този сезон: накрая най-важни са вярата, надеждата и любовта“, разказа Владо Пенев

„Тази вечер всички главни замесени лица в „Дяволското гърло“ ще бъдат събрани на едно място в една изключително интересна сцена. За феновете ще стане ясно не само кой е убиецът, но и защо се случва всичко това. Зрителите ще видят пещерата „Дяволското гърло“ такава, каквато не са я виждали досега – изключителна!“, допълни Теодора Духовникова.

Два от най-успешните български телевизионни сериалa в национален ефир ще отбележат своя финал тази вечер. Последният епизод на седми сезон на хитовия български медицински сериал „Откраднат живот“ ще видим в 20.00 ч. по NOVA. Малко по-късно всички, които следят със затаен дъх криминалния сюжет на „Дяволското гърло“, ще могат да проследят дългоочакваната развръзка – в 22.00 ч. отново по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.