И президентът пусна своята бюлетина

„Трябва да осъзнаваме, че евроизборите са не по-малко важни от националните избори. Европа и България се намират на кръстопът. Нуждаем се от единна, силна и солидарна Европа, която да взема навременни решения в интерес на своите граждани”.

СНИМКИ ОТ ГЛАСУВАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА ВИЖТЕ ТУК.

Това каза президентът Румен Радев след като упражни правото си на глас в изборния ден. Той пусна бюлетината си в Софийската професионална гимназия по транспорт “Макгахан”. 

снимка: БГНЕС

„Нуждаем се от демократична България, с върховенство на закона и свобода на словото, с ефективност на своите институции и образование, с предприемчивостта и идеите на своите граждани. Нашето бъдеще ще зависи от хората и идеите, които днес подкрепяме с гласа си”, добави той.

Радев призова всички българи да гласуват и да не оставят „друг да решава бъдещето им вместо тях”. По думите му това е най-сигурният начин за неутрализиране на всеки опит за доминация на корпоративен, контролиран и купен вот.

 

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ ЧЕТЕТЕ ТУК

В деня на вота бъдете с нас. Харесайте Facebook страницата на Новините на NOVA и следете развитието на изборния ден и получавайте ексклузивна информация за хода на вота. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.