Премиерът гласува на евровота

„Ние сме Европа и Европа трябва да е такава, каквато на нас ни харесва - сигурна, просперираща и с високи доходи, справедливост и свобода”, заяви премиерът Бойко Борисов, след като гласува.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

„Всяка една агенция, която е лъгала през този месец, като излязат резултатите, ако са любезни медиите да пишат: „Еди коя си агенция никога не познава резултатите” или „Даваща лъжливи надежди и преднина не еди кой си”. Не може да се лъже така безогледно от тях и да се взимат огромни пари. Честността е най-важното нещо”, заяви Борисов. И уточни, че е забранил до края на изборния ден да му казват резултатите.

„Във вторник започва финалният кръг за консултациите за важните постове в ЕС – парламент, Съвет, президент на ЕК. Структуриране на мнозинства. Толкова много работа има”, заяви Борисов.

Борисов си пожела българските евродепутати да работят активно и заедно, за да постигне България добри позиции в ЕК.

„Спряхме тировете, за да могат хората да се приберат да гласуват. Ще видите какво става на границата днес. Това е едно потвърждение за доходите”, заяви още премиерът в коментар за избирателната активност. „Първо гласувах в църквата”, заяви още Борисов. 

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ ЧЕТЕТЕ ТУК

В деня на вота бъдете с нас. Харесайте Facebook страницата на Новините на NOVA и следете развитието на изборния ден и получавайте ексклузивна информация за хода на вота. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.