Резултатите на ГЕРБ и ВМРО показаха, че мнозинството избиратели подкрепя управляващия модел, смята вицепремиерът

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов обяви, че е доволен от предварителните резултати от евровота. Той благодари на всички избиратели, подкрепили политиката, която партията води в правителството и в българския парламент.

„Искам да благодаря на всички българи, всички български патриоти, които подкрепиха листата на ВМРО с водач Ангел Джамбазки; на всички, които се довериха на това, което Джамбазки направи в Европарламента досега”, каза Каракачанов.

Той коментира и отделното явяване на евроизборите партиите от коалицията „Обединени патриоти”. „Аз какво да направя, че другите се караха помежду си?”, каза Каракачанов.

По въпроса за стабилността на коалицията той заяви: „Кажете ми как някой, който те е плюл 40 дни, без да имаш каквато и да е вина; който си е измислял проблеми, който е атакувал мен, семейството ми, атакувал е Джамбазки, разпространявал е гнусни лъжи по негов адрес... Как с тези хора да работиш?”.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ ЧЕТЕТЕ ТУК

В деня на вота бъдете с нас. Харесайте Facebook страницата на Новините на NOVA и следете развитието на изборния ден и получавайте ексклузивна информация за хода на вота. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.