"Демократична България" ще участва и на местните и националните избори

Има нужда от алтернатива и хората са тази алтернатива, те сами ще я родят. Това се потвърди тази вечер. Това каза водачът на листата на „Демократична България” Радан Кънев в Изборното студио на NOVA.

„Докато БСП е основната опозиция, ГЕРБ могат да управляват вечно. Но вече има много ясно позиционирана демократична център-дясна алтернатива и това е „Демократична България”, която тепърва ще расте, ще се консолидира и ще участва на местни и национални избори”, заяви Кънев.

„За резултата на „Демократична България” помогнаха хората с демократични убеждения, които въпреки много негативните социологически проучвания и въпреки скромния ни организационен ресурс, повярваха преди всичко в себе си и в рамките на последните три-четири дни и на днешния следобед направиха един забележителен финален спринт към урните  и опровергаха всички прогнози, че „Демократична България” ще се представи зле”, добави той.  

„Насърчихме активно избирателите да използват преференциалния вот. Нека да имаме представител и нека избирателите да решат кой да е той”, каза той.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ ЧЕТЕТЕ ТУК

В деня на вота бъдете с нас. Харесайте Facebook страницата на Новините на NOVA и следете развитието на изборния ден и получавайте ексклузивна информация за хода на вота. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.