Показахме, че в България не вярваме на фалша, заяви водачът на листата на ГЕРБ за евровота

„Искам да благодаря на участниците в евроизборите, които не се поддадоха на антикампанията. Показахме, че в България не вярваме на фалша, че можеш да получиш подкрепа в следствие на резултати, на конкретни идеи, а не с лозунги, нереалистични пожелания и фалшиви новини”. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ за евровота.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

„Освен видимите опоненти, имахме и един невидим, който не пропускаше възможността да прелее гласова към партията, която го издигна за кандидат – това е първа негова загуба, и втора за неговия ментор”, заяви Габриел.

EXIT POLL: ГЕРБ с категорична победа на евровота, БСП - втора

„Нашият лидер г-н Борисов каза, че има 1 ден за прошка. Искам да благодаря на всички българи, които днес ни я дадоха”, допълни Мария Габриел.

Тя обясни, че премиерът Борисов ще говори във вторник.

„Ще бъде направен анализ, ще бъде представен във вторник от г-н Борисов”, заяви Мария Габриел. „Ние също си задаваме въпроси и искаме да получим отговорите от този, който ги има – г-н Борисов”.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ ЧЕТЕТЕ ТУК

В деня на вота бъдете с нас. Харесайте Facebook страницата на Новините на NOVA и следете развитието на изборния ден и получавайте ексклузивна информация за хода на вота. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.