Кинаджийската напревара в кухнята продължава тази вечер от 20 ч. по NOVA

Вторият домакин в „Черешката на тортата” тази вечер от 20 ч. по NOVA е актрисата Дария Симеонова, позната на зрителите от хитовия български медицински сериал „Откраднат живот“. Тя ще подари на гостите си Деян Донков, Славея Сиракова и Мариан Вълев специален подарък и много приятни емоции.

Дария отива на пазар със специално приготвен списък с продукти и внимателно подбира стоката. Менюто й е подчинено на две неща – ракията и чесъна. Прясна пролетна салата и кьопоолу като предястие, лютеница и чесън на фурна. Всичко това е чудесна разядка заедно с хляба с квас и семена, който актрисата сама е приготвила.

Изненадата на Дария започва преди вечерята и свършва след нея. Деян Донков е много щастлив от нея – „тя го удря право в сърцето”. Но Славея не е в свои води и се оказва в ситуация, която за нея е „тъмна Индия”. Куката, обаче, е силно провокиран от изненадата и разказва „топли” спомени, свързани с бащата на Дария.

Основното ястие е още една гатанка и събира овациите на гостите.Шпикован свински врат от подбрана ферма, запечен в йенска с бира и подправки. Само Славея, която е вегетарианка, не опитва от крехкото месо, но пък за нея има повече от зеленчуците на фурна и пюрето от моркови и пащернак.

Вечерята завършва със сладко тирамису и изненадата на Дария показва лично отношение към всеки от гостите.

За да разберете с колко точки ще бъде оценена вечерята на Дария и каква е изненадата, която тя подготвя за своите гости, гледайте „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч по NOVA.