Вълнуващата кулинарна надпревара продължава тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

След като във вчерашния епизод актрисата Дария Симеонова получи оценка 30 точки за своето представяне, тази вечер в кухнята влиза дъщерята на Илияна Раева и Наско Сираков – елегантната Славея Сиракова.

„Избрала съм храни, които са много вкусни, но и малко досадни за готвене“, споделя тя. „Поради тази причина съм поканила за помощник моята сестра, която е много добър кулинар и която ме научи да готвя.“

Дария Симеонова готви като за Оскар в „Черешката на тортата”

Славея решава да впечатли гостите си с носталгично-биографично меню, свързано с нейното детство, прекарано в слънчева Испания.

Кедрови ядки, прецизно нарязани репички, краставици, лук, айсберг и риба тон са само част от съставките, които Славея избира за салатата, която ще сервира на своите гости.

„Основното ядене, което ще приготвя, съдържа ориз, доматен сос и яйце и е от времето, когато заминах за Испания. За първи път го опитах на 4-годишна възраст. “

Зашеметяваща кулинарна надпревара в новия сезон на „Черешката на тортата“

За бишкотения десерт със специално подбрани съставки Славея разчита най-вече на кулинарните умения на своята по-малка сестра, която за броени минути приготвя неустоимо сладко изкушение.

Какво впечатление ще предизвика у гостите представянето на Славея, какви проблеми срещна Деян Донков с десерта си, какво обещание даде Куката за своята вечер като домакин, с колко точки ще бъде оценена вечерята на домакинята и каква е специалната изненада, която тя подготвя за своите гости, гледайте в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч по NOVA.