Кулинарната надпревара продължава с богат ордьовър от таланти тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

След като вчера Неделяна остана само на точка от върха, който все още стои непокорен, днес към него започва да се катери една млада дама, която иска да покори и световната опера – Мила Михова.

„Понеже не обичам огромни пазари или супермаркети, съм си създала една мрежа от бутикови магазини. Държа много на качественото вино, което да бъде добре комбинирано с ястията“, споделя Мила.

Гръцка кухня с Неделяна в "Черешката на тортата"

Какъв съвет ли ще й даде при избора на подходящи напитки за вечерята нейният винен гуру?

„Кухнята е най-любимото ми място вкъщи. Не само защото обичам да готвя, но и защото в нея сме вложили много любов и желание. Толкова е артистична и театрална, че една приятелка й даде име – „бъбрива кухня“, разказва Мила, която ще очарова гостите си с не един или два, а с цели три вида десерти.

Основното – свински печен врат с ароматни подправки е по рецепта на известния кулинарен блогър Йоланта Делибозова, а гарнитурата е ароматен микс от кореноплодни и гъбен сос.

Много смях и ароматни ястия в новите епизоди на „Черешката на тортата“

Краставици, домати, морков, чушки и пресен лук, лимонова кора и киноа са част от продуктите, с които Мила ще сътвори първата от двете разкошни салати, които ще поднесе на своите гости. Какви ще бъдат съставките на второто зеленчуково изкушение, което ще подготви, ще видите в епизода довечера.

Как гостите ще оценят представянето й и какво им е подготвила за финала на вечерта, гледайте в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.