Истинска война в кухнята вече в четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Тази седмица шеф Иван Манчев за първи път е на спасителна мисия в ресторант в мол. Как се отразява самочувствието на управителя върху персонала и каква е причината за емоционалните сблъсъци между готвачите - проследете в новия епизод на предаването в четвъртък от 21.00 ч. само по NOVA.

Ресторант „Мона Лиза“ е най-големият в Габрово. Разположен на третия етаж в търговския център, той включва два сектора – за бързо хранене и ресторант. От година и половина управители са амбициозните партньори Николай и Боряна, които менажират и други бизнеси. Двамата имат желание за работа и помагат в готвенето и в сервирането. В заведението работят около 25 души, но няма главен готвач, защото Николай не смята, че друг освен него би могъл да ръководи кухнята. Въвел е строги правила за приготвянето на ястията и готвачите нямат право на предложения или импровизации. В колектива цари пълно неразбирателство и скандалите са ежедневие, а организацията е под всякаква критика.

Шеф Манчев и екипът му се отправят към Града на хумора и сатирата, за да помогнат „кошмарът“ в заведението да приключи. За целта кулинарното гуру прави подробна инспекция и дегустация на богатото меню и установява, че то не отговаря на интериора. Липсва концепция – присъстват български, италиански и френски ястия. Използват се полуфабрикати и блюдата не са съчетани правилно. Единствено вкусът на десерта ще впечатли кулинарния гуру, но не и поднасянето му.

Ще успеят ли шеф Манчев и екипът му да въдворят ред и хармония в ресторант „Мона Лиза“, вижте в новия епизод на “Кошмари в кухнята” – този четвъртък от 21.00 ч. само по NOVA.

Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл: koshmari@ntv.bg

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята във Vbox7.com.