Той може да изпие до 14 литра бира за един ден

Нов документален филм за живота и музиката на Лиам Галахър разкрива подробности за живота на фронтмена на групата Oasis. Сред тях е и пикантната тайна, че той може да изпие до 14 литра бира за един ден и че вярва, че групата му е събрана от висша сила, предава БГНЕС.

В документалния филм Лиъм Галахър твърди, че извънземните може би зад успеха на групата стоят извънземните. „Има някаква „скапана дейност“, която се случва и за която ние не знаем. Независимо дали са извънземни или духове. Но щяхме ли да бъдем в тази световно известна група, ако някой не правеше планове“ казва той.

Кой грабна най-много музикални награди „Брит”? (ВИДЕО)

Макар че не е съвсем ясно дали 46-годишният мъж, който беше водещият певец на Oasis от създаването й през 1991 година до драстичния й разпад през 2009-та се шегува, че зад успеха стоят извънземните , все пак той поглежда нагоре и казва: „Благодаря ви".В друга част на филма английската рок легенда описва себе си като “богоподобен” и се хвали с това, че може да спре светкавица само като я погледне.

„Винаги съм си мислел, че съм подобен на Бог. От деня, в който съм роден. Мисля, че мога да бъда ударен от светкавица докато я зяпам точно преди да ме удари”, споделя фронтменът. По време на премиерата на филма, Лиъм също говори за брат си Ноел, с когото има доста напрегнати отношения още преди разделянето на групата. Той каза, че иска да използва част от музиката си в документалния филм, но Ноел не би го позволил.

Разпадът на Oasis през 2009 година беше връхната точка на дългогодишната публична вражда на Лиъм и Ноел. Преди 3 години Ноел заяви, че в нощта на заминаването си от групата, Лиъм нахлул в съблекалнята с китара като „брадва“ и „ почти му разбил лицето с нея ”. Ноел също така заяви, че групата е трябвало да отмени концерт във Великобритания, тъй като Лиам страдал от махмурлук. По-късно Лиам го осъди и поиска извинение, казвайки, че е получил ларингит и Ноел е знаел за това.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.