България записа втора поредна загуба в квалификациите за Евро 2020

Седми пореден мач без успех за националния отбор по футбол. В европейска квалификация срещу Косово, "лъвовете" загубиха с 2:3 и така останаха на последното място в групата само с 2 точки от 4 мача.

СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК

Лидер в групата е отборът на Англия, който е с пълен актив от точки. На Националния стадион „Васил Левски” победният гол за гостите падна в продължението след груба грешка в българската защита. Първа победа продължава да чака и новоназначеният треньор - Красимир Балъков.

"Всички знаем, че нямаме голям избор на футболисти, нашите не играят в големи първенства или ако играят, то е в по-средни такива и това днес се видя още един път", каза треньорът на националния ни отбор по футбол Красимир Балъков.

"Явно психологически е проблемът. Поведохме и пак, като при Чехия, допуснахме да ни обърнат.  Явно това ни е нивото", каза още защитникът на "лъвовете" Васил Божиков.

"Трябва да бъдем по-мъдри от наша страна. Да не нападаме, защото успехът има много бащи. Неуспехът е с една майка. Не искам да сравняваме нашето поколение. Това е една лоша услуга за целия български футбол", заяви вицепрезидентът в БФС Йордан Лечков.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.