Mожете да подкрепите Мими в борбата с левкемията като дарите бързо и лесно с банкова карта, PayPal или по банков път

Слънчевата Мими е на 6 години и се ражда със синдром на Даун. Преди повече от година е диагностицирана и с остра лимфобластна Б-клетъчна левкемия, в момента с рецидив. Лекари от Университетска детска болница във Вюрцбург й дават шанс, но преди да са събрани необходимите средства, детето не може да замине за лечение. 

До момента стойността на левкоцитите е 0, тромбоцитите са  паднали на 12 от 24, хемоглобинът също е под нормата.

Благодарение на всички групи в социалните мрежи и кутии за събиране на средства са налични 180 000 евро, но остават 130 000 евро, за може Мими да има шанс да живее.

На 16.06. във Варна от 10:00 до 17:00ч пред ФК три майки организират благотворителен базар за Мими. 

„Каним всички, за да спасим живот, защото не всеки има късмет, но всеки заслужава да живее. Молим тези от вас, които имат възможност и желание, да дарят артикули за базара, да се свържат с нас. В базара може да се включи всеки, който изработва бисквитки и сладки (със сертификат, без шоколадови заради топлото време), ръчно изработени артикули, сувенири, ваучери за различни услуги и др. Животът и усмивката на  дете си заслужават всяко усилие. Вярваме, че можем да се обединим и да помогнем и на Мими и семейството й. Благодарим на всички, които ще се включат и на тези, които ще дойдат на място, за да помогнат“, пише Весела Миланова.

Група фотографи също искат да помогнат като предлагат услугите си безплатно, а клиентите им трябва да оставят минимум 20 лв. в специална кутия, която ще е сложена по време на фотосесията. Ако средствата са събрани преди да бъдат осъществени фотосесиите, то събраната сума ще бъде в полза на други нуждаещи се.

Mожете да подкрепите Мими в борбата с левкемията като дарите бързо и лесно с банкова карта, PayPal или по банков път.

Дарителска сметка
IBAN: BG34RZBB91551007617418
BIC:RZBBBGSF
Титуляр: Мария Иванова Иванова